SWEAT_text_white_transparent

VI ÄR SWE ADVENTURE TEAM

VI ÄR
SWE ADVENTURE TEAM

Eva Jemina Kemppainen

Eva Jemina Kemppainen

Guide & grundare av SWE ADVENTURE TEAM

Eva Jemina tog tjänstledigt från Försvarsmakten och flyttade till Åre för att utveckla sig själv och sin affärsidé. Hon utbildade sig till vildmarksguide och blev Svensk Fjälledare enligt fjälledarnormen. Eva är idag guide, entreprenör, klätterinstruktör & tränare. Hon arbetar tidvis i Försvarsmakten som stridssjukvårdare och under sommarsäsongen guidar hon glaciärvandringar i Norge. En stark drivkraft som Eva har är att hjälpa människor och bidra till personlig utveckling. Genom SWE ADVENTURE TEAM får hon en balans mellan äventyr och kreativitet där hon kan arbeta med sin passion och samtidigt hjälper hon andra till att ta steget – att våga följa sin dröm.

Kenny Grip

Kenny Grip

Guide & instruktör

Kenny är yrkesofficer och arbetar till vardags i Försvarsmakten. Han är en obotlig optimist som ofta har glimten i ögat och nära till skratt. Kenny är en strukturerad person som uppskattar processen av planering och förberedelse inför en aktivitet. Han brinner extra mycket för att arrangera upplevelser för andra människor. Att hjälpas åt och stötta varandra, att arbeta som ett lag, tycker han är viktigt. SWE ADVENTURE TEAM möjliggör mycket av det som Kenny älskar. Han upptäcker nya platser, rör på sig i naturen, möter fantastiska människor, utvecklas tillsammans och viktigast av allt – han njuter av livet.

SAMARBETEN

Lizah Almgren

Lizah Almgren

Hållbar Hälsa

Lizah brinner för människors helhetshälsa och har många års erfarenhet av att leda hälsofrämjande gruppaktiviteter. Lizah driver företaget Hållbar Hälsa som arrangerar upplevelser med vandring, skogsbad, yoga och kurser i spiral stabilisering. Under vår & sommar 2020 planerar Lizah tillsammans med Eva en hel del spännande aktiviteter.

Läs mer om Hållbar Hälsa www.hallbarhalsa.org

Vill du samarbeta med oss?

Vi är alltid öppna för att möta nya samarbetspartners! Skicka ett mail till oss här.

KONTAKTA OSS
info@sweadventureteam.se

SWEAT_logo_color
SWEAT_logo_color
SWEAT_text_white_transparent

VÅRA VÄNNER

KONTAKTA OSS
info@sweadvetureteam.se


FÖLJ VÅRA ÄVENTYR

Developed by Code Cabin with <3

FÖLJ VÅRA ÄVENTYR